Intr-o intalnire pe care Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a avut-o cu mai multi politologi, seful de la Kremlin a tras o concluzie pe care o vede a fi alarmanta pentru tarile din Est: a€žInfluenta crescanda a Statelor Unite in Eur

Intr-o intalnire pe care Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a avut-o cu mai multi politologi, seful de la Kremlin a tras o concluzie pe care o vede a fi alarmanta pentru tarile din Est: a€žInfluenta crescanda a Statelor Unite in Europa de Est risca sa provoace un pirozis in aceste tari, asa cum s-a intamplat, in trecut, si sub influenta fostei URSS", relateaza AFP. DOMINATIA SUA. Concluziile la care a ajuns Putin, au venit dupa discutiile purtate cu mai multi politologi straini in statiunea Soci, pe 14 septembrie. Putin este convins ca acest lucru " nu este binefic nici pentru aceste tari, nici pentru Statele Unite". Textul integral al discutiei lui Putin cu politologii a fost publicat joi seara, pe pagina oficiala de Internet a Kremlinului. "Stiu ca, din pacate, in unele tari din Europa de Est, candidaturile nu doar ale ministrilor Apararii, ci chiar si ale functionarilor de rang inferior, sunt aprobate de ambasadorul Statelor Unite", a adaugat presedintele rus. Putin avertizeaza: "Acest lucru poate fi placut astazi, dar maine, el poate crea probleme. Si batrana Europa (occidentala) este obligata sa ia in calcul, in politica sa, interesele NATO. Astazi, nu mai exista prea multe tari in lume care au placerea si fericirea de a afirma ca sunt suverane, ele pot fi numarate pe degete. Este vorba de China, India, Rusia si alte cateva state". Definitie: Pirozis este senzatia de arsura care urca din stomac prin esofag, pana in gat, putand fi insotita, uneori, de regurgitatii involuntare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.