"Nu putem fi partasi la tunuri"
Demisia celor zece consilieri social- democrati din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a fost acceptata cu unanimitate de voturi in cadrul Comitetul Executiv al PSD Bucuresti. Stransi uniti in jur
"Nu putem fi partasi la tunuri"
Demisia celor zece consilieri social- democrati din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a fost acceptata cu unanimitate de voturi in cadrul Comitetul Executiv al PSD Bucuresti. Stransi uniti in jurul lui Marian Vanghelie, consilierii au explicat ca prin gestul lor vor sa atraga atentia asupra numeroaselor ilegalitati comise in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti de catre primarul general si consilierii democrati. "Nu putem fi partasi cu un primar care minte si da tunuri," a explicat Marian Vanghelie. Presedintele PSD Bucuresti a anuntat ca social democratii nu vor numi alti oameni in locul celor demisi si ca acestia vor ramane doar cu statutul de observatori. Consilierii demisionari de la PSD vor continua sa participe la sedintele de Consiliu, dar nu vor mai avea putere de decizie. Rolul lor se va rezuma la acela de a informa cetatenii despre masurile adoptate in cadrul Primariei.
"Il dam pe mana DNA"
Marian Vanghelie a facut spectacol la conferinta de presa de la finalul Comitetului Executiv, in care l-a atacat dur pe primarul Videanu. "Este un gunoier, care nu respecta oamenii de pe strada", "pe baiatul asta trebuie sa il ducem la Spitalul 9", "avem o viziune despre cum sa-l calcam in picioare pe acest om" au fost doar cateva fraze rostite de Vanghelie la adresa lui Videanu. Presedintele PSD Bucuresti a declarat ca "tunurile" lui Videanu au determinat consilierii social democrati sa recurga la aceasta masura extrema. Afacerea cu Parcul Bordei, afacerea Nordului, Centrul Baneasa, "tunul" Tineretului, "tunul" locuintelor sociale au fost capetele de acuzare ale lui Marian Vanghelie la adresa lui Videanu si a consilierilor democrati. "In prima saptamana dupa ce PSD va castiga alegerile ii dam pe mana DNA", a sustinut Vanghelie. El a facut referire si la un dosar penal pe numele lui Adriean Videanu care se afla in lucru la DNA. Vanghelie a precizat ca proaspatul exclus din PD, Marius Marinescu i-a contactat deja pe pesedisti pentru a le da informatii despre "jaful" din cadrul Primariei pe care il fac consilierii democrati. Presedintele PSD Bucuresti a anuntat ca organizatia pe care o conduce nu va mai negocia de acum inainte nimic cu Adriean Videanu, chiar daca la nivel national se va lua o alta decizie. Astfel, indiferent de decizia unei viitoare colaborari intre PSD si PD la nivel national, PSD Bucuresti rupe orice legatura cu actualul primar al Bucurestiului. De atacurile lui Vanghelie nu a scapat nici primarul democrat al Sectorului 3, Liviu Negoita. Pe acesta presedintele PSD Bucuresti l-a acuzat ca are "dereglari de comportament", ca nu sta mai mult de doua ore in Primarie si ca face afaceri in dezavantajul cetatenilor cu firmele lui Silviu Prigoana. (Cristian ANDREI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.