Ministrul Apararii Teodor Melescanu a declarat ca incidentul soldat cu moartea unui militar roman si cu ranirea altor cinci s-a produs langa Talil, in sud-estul Irakului, si ca militarul si-a pierdut viata in urma exploziei munitiei de la bordul tra
Ministrul Apararii Teodor Melescanu a declarat ca incidentul soldat cu moartea unui militar roman si cu ranirea altor cinci s-a produs langa Talil, in sud-estul Irakului, si ca militarul si-a pierdut viata in urma exploziei munitiei de la bordul transportorului in care se afla.

Ministrul a explicat ca militarii se aflau la bordul unui transportor blindat, care a trecut peste un dispozitiv exploziv, in timpul unei misiuni de patrulare.

Dupa explozie, a inceput evacuarea militarilor aflati la bordul vehiculului. Cinci dintre ei au iesit, insa cand si cel de-al saselea urma sa fie evacuat, a explodat munitia de la bordul transportorului. Calin Popescu-Tariceanu: "Este un moment trist pentru Romania, care aduce un alt tribut in lupta contra terorismului"  ROMPRES/MEDIAFAX


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.