Infrångerea de la Praga a reprezentat picatura care i-a umplut paharul lui Hagi. Ieri, antrenorul Stelei a decis sa rupa colaborarea cu Gigi Becali.

Soc la Steaua. Scarbit de tratamentul la care a fost supus de patronul Stelei, Gica
Infrångerea de la Praga a reprezentat picatura care i-a umplut paharul lui Hagi. Ieri, antrenorul Stelei a decis sa rupa colaborarea cu Gigi Becali.

Soc la Steaua. Scarbit de tratamentul la care a fost supus de patronul Stelei, Gica Hagi a hotarat sa demisioneze.”Am renuntat. Ma simteam torturat psihic in Ghencea. Era o presiune de nedescris. Nu avea rost sa mai continuu”, a declarat Hagi, imediat dupa ce si-a inaintat demisia. In prima faza toti oficialii Stelei, de la Adrian Ilie pana la Gigi Becali, au lasat impresia ca sunt surprinsi de decizie. In schimb, Dumitru Dragomir a afirmat ca era la curent cu hotararea lui Hagi, spunand ca stie mai multe despre acest divort, dar nu vrea sa spuna mai multe. Gigi Becali a anuntat ca il asteapta la echipa pe Olariu.

Steaua nu a produs surpriza la Praga. Echipa antrenata de Gheorghe Hagi, dar alcatuita de Gigi Becali, nu a reusit sa treaca peste pragul evolutiilor mediocre din campionat. „Ros-albastrii” au trebuit sa se recunoasca invinsi de o formatie care a evoluat in premiera in cea mai importanta competitie europeana intercluburi. Dupa un inceput slab, in care a si primit gol, Steaua a egalat prin lovitura de cap a lui Goian si a condus ostilitatile pana la pauza. Dominarea a fost insa fara suflu, jucatorii romani avand, parca, plumb in ghete. Prestatia din repriza secunda a fost jenanta, nedemna de cea mai puternica competitie intercluburi. In timp ce jucatorii cehi zburdau pe teren, stelistii erau pe jumatate adormiti. Cea mai mare dezamagire s-a numit Nicolae Dica. De asemenea, Badoi si Surdu, gaselnitele patronului Gigi Becali, au tradat increderea acestuia. Steaua nu a mai reusit sa iasa din propria jumatate, desi era echipa condusa pe tabela de marcaj.

Cehii, de zece ori mai saraci, de doua ori mai buni
Datele financiare o indicau pe Steaua favorita in disputa cu praghezii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.