Vizitatorii tirgului care a inceput joi la Sala Polivalenta din Bucuresti au ce vedea in weekend: Mark Hutchinson, Bill Cottam si Ewaryst Sielecki isi dezvaluie tainele intr-ale pescuitului.

Mark Hutchinson este campion national al Marii Britanii la casting, consultant pentru firmele Free Spirit, Richworth si P-line si colaborator la reviste importante cum sint „Carpworld", „Crafty Carper" si, nu in ultimul rind, „Aventuri la Pescuit". La ExpoAventuri, Mark va sustine celebrele sale demonstratii de aruncare si nadire la mare (foarte mare!) distanta, care sint un spectacol unic. Demonstratiile sint programate simbata 22 septembrie, ora 12.00, si duminica 23 septembrie, ora 12.00.

Bill Cottam este un nume legendar in pescuitul la crap, fondator si proprietar al firmei Nutrabaits, autor de carti si articole, detinatorul unui impresionant record personal cu un crap de 37,28 kg!

La ExpoAventuri, Bill va sustine prezentari asupra lumii complexe si fascinante a nadelor de crap, ilustrate cu imagini si aplicatii practice. Prezentarile sint programate simbata, 22 septembrie, ora 16.00, si duminica, 23 septembrie, ora 14.00.

In prezent, director de vinzari si totodata consultant, Ewaryst Sielecki s-a alaturat companiei Salmo in urma cu patru ani.

Pasiunea pentru pescuitul la rapitori l-a intors in tara natala, Polonia, din Anglia, unde Ewaryst lucra ca antreprenor in constructii. Un cunoscut al pescarilor romani de rapitori, Ewaryst a participat la ultimele doua editii ale Cupei Salmo, organizate de catre Energofish.

In cadrul Expo AVP 2007, Ewaryst va avea doua prezentari in sala de conferinte (simbata de la ora 14.00 si duminica de la ora 10.15) si o aplicatie live, pe Lacul Tineretului din apropierea Salii Polivalente (simbata de la ora 16.00).