Solistul trupei Sex Pistols, John Lydon, cunoscut sub numele de Johnny Rotten, a ironizat reunirea grupului The Police, declarand ca Sting si colegii sai sunt o trupa de "cadavre vechi si descompuse", informeaza AFP, citata de Mediafax.

Solistul trupei Sex Pistols, John Lydon, cunoscut sub numele de Johnny Rotten, a ironizat reunirea grupului The Police, declarand ca Sting si colegii sai sunt o trupa de "cadavre vechi si descompuse", informeaza AFP, citata de Mediafax.

Lydon, a carui legendara trupa punk se pregateste pentru intoarcerea pe scena muzicala cu un concert unic, ce va avea loc pe 8 noiembrie, la Londra, a ironizat prestatia artistica a trupei The Police, aflata in prezent intr-un turneu european. Cu aceasta ocazie, Lydon l-a rebotezat pe Sting, prin intermediul unui joc de cuvinte, in Stink ­ "a mirosi urat".
"De fapt, s-au reunit, nu-i asa?", a declarat cantaretul intr-un interviu pentru postul de radio Virgin. "Dar ei nu sunt decat niste cadavre vechi si descompuse", a adaugat acesta.

"Ascultati-l pe Stink cum incearca sa cante «Roxanne» tipand ca un iepure, nu este deloc amuzant", a spus Lydon. "Suna ca un balon care se dezumfla", a continuat acesta.

Johnny Rotten nu le-a scutit de comentariile lui sarcastice nici pe cele doua vedete britanice Amy Winehouse si Pete Doherty, cunoscute in ultima vreme doar pentru problemele legate de droguri.

"Este evident ca nu le place ceea ce fac si de aceea s-au indreptat spre droguri", este de parere Lydon. "Acelasi lucru s-a intamplat si cu Sid (Vicious, fostul basist al trupei Sex Pistols care a murit din cauza unei supradoze de droguri ­ n.r.), nu era multumit din cauza ca nu putea face anumite lucruri", a spus cantaretul.

John Lydon, in varsta de 51 de ani, a declarat ca scena actuala a muzicii rock britanice este lipsita total de originalitate: "Tot ce am auzit in ultimii ani ma plictiseste groaznic, totul se repeta, se reia ceea ce s-a facut deja".

Membrii supravietuitori ai trupei Sex Pistols, Rotten, Steve Jones, Paul Cook si Glen Matlock, se vor reuni pentru un concert unic, organizat la Brixton Academy din Londra, prin care vor sarbatori implinirea a 30 de ani de la lansarea primului album al formatiei, "Never Mind the Bollocks".

Membrii trupei s-au despartit in 1978 si s-au reunit in 1996, iar ultima data au cantat impreuna in 2003.

Albumul de debut al trupei Sex Pistols, "Never Mind the Bollocks", a fost lansat in 1977 si a starnit vii controverse. Pe acest album au aparut hiturile "God Save the Queen", "Anarchy in the UK" si "Pretty Vacant".
O reeditare a acestui album va fi lansata in ziua concertului.
Trupa de punk rock Sex Pistols a fost formata la Londra, in 1975, de solistul Johnny Rotten, chitaristul Steve Jones, tobosarul Paul Cook si basistul Glen Matlock, ulterior inlocuit de Sid Vicious.

Desi cariera initiala a durat doar trei ani, timp in care trupa a lansat doar patru single-uri si un album de studio, Sex Pistols a fost descrisa de BBC ca "trupa simbol a punk rockului britanic".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.