Fidel reputatiei sale de loialitate fata de Vladimir Putin, premierul rus a avertizat ca nu va tolera nici o abatere de la linia fixata de catre Kremlin. "Cine a indraznit sa modifice ordinele presedintelui?", l-a intrebat el pe Iuri Levitin, influen
Fidel reputatiei sale de loialitate fata de Vladimir Putin, premierul rus a avertizat ca nu va tolera nici o abatere de la linia fixata de catre Kremlin. "Cine a indraznit sa modifice ordinele presedintelui?", l-a intrebat el pe Iuri Levitin, influentul ministru al Transporturilor, despre amendamentele la un proiect de lege in domeniul porturilor maritime. "Cine reprezinta departamentul financiar?", a strigat Zubkov dupa ce a evocat intarzierile inregistrate in asigurarea de ajutoare financiare pentru victimele recentului seism din insula Sahalin, din Extremul Orient rus. Responsabilul departamentului, Anton Drozdov, a incercat sa se explice, dar a fost pus la punct cu brutalitate. "Va cer sa organizati o misiune de lucru in insula Sahalin pentru tovarasul Drozdov si sa-l lasati acolo pana cand locuitorii isi primesc banii", i-a spus el vicepremierului Serghei Nariskin. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.