De fapt, boss-ul din Ghencea anuntase ca a castigat disputa cu Hagi pe tema alcatuirii echipei. In aceste conditii s-a jucat meciul de la Praga, cu Slavia, pierdut de Steaua cu 1-2. "Daca-i vad pe Zaharia si pe Golanski in prima echipa, iau un avion
De fapt, boss-ul din Ghencea anuntase ca a castigat disputa cu Hagi pe tema alcatuirii echipei. In aceste conditii s-a jucat meciul de la Praga, cu Slavia, pierdut de Steaua cu 1-2. "Daca-i vad pe Zaharia si pe Golanski in prima echipa, iau un avion privat si plec direct la Bucuresti!", mai amenintase Gigi Becali. Si "Regele" s-a conformat: a trimis in teren echipa impusa de patron, ba chiar a facut si schimbarile dupa placul lui Gigi Becali. In plus, a renuntat la Neaga, acesta nefiind nici macar rezerva! Steaua n-a jucat rau la Praga in prima repriza, dar a cazut in cea de-a doua. Ultimele 20 de minute, cu D. Goian trimis in atac, au adus alte cateva ocazii pentru Slavia, ratate cu usurinta. Iesirea lui Lovin, la 1-1, si riscul asumat de Hagi cu introducerea lui Surdu, pentru a forta victoria, s-au intors ca un bumerang impotriva "Regelui".
"A fost un meci bun de Liga Campionilor. Am facut o partida buna, ca sa nu zic foarte buna. Meritam mult mai mult, dar adversarul a jucat si el foarte bine. Slavia a avut sansa mai mare ca noi, a avut doua ocazii si a dat doua goluri. N-am aratat foarte mult, din pacate! Sunt multumit de joc, lasand la o parte ultimele 20 de minute, cand a fost dorinta mare si putine realizari. A fost cel mai bun meci al Stelei", a spus Hagi. Acesta a explicat si de ce a decis sa-l lase pe Neaga in afara lotului la meciul de la Praga. "Neaga a avut pana acum 10-11 meciuri, acum am avut pe altii in fata lui. Rica poate sa dea mult mai mult, e un jucator cu mare experienta. Acum a fost randul celorlalti pentru ca e concurenta mare la Steaua. Asa am considerat de cuviinta sa procedez. Asa am ales eu aceasta formula. Cei care nu au jucat au facut-o alta data", a precizat Hagi.
Gigi Becali: "Ce pot sa-i reprosez lui Hagi?"
Gigi Becali a declarat ca este nemultumit de schimbarile facute de Hagi in meciul cu Slavia. "Am avut o prima repriza foarte buna, credeam ca le dam doua, trei dupa aia! Nu-i nimic, o sa-i batem la Bucuresti. Cred ca jocul s-a rupt cand Hagi l-a schimbat pe Lovin, care trebuia sa ramana in teren", a spus Gigi Becali. Finantatorul stelist a subliniat ca este "foarte multumit de jocul echipei". "Bineinteles ca mai avem sanse de calificare, nu e nimic terminat. Ce pot sa-i reprosez lui Hagi?", a spus Gigi Becali. Intrebat daca antrenorul stelist a procedat corect cu alcatuirea echipei si cu schimbarile facute, Gigi Becali a raspuns: "Daca proceda corect, bateam noi!". Intr-o emisiune televizata, Gigi Becali a explicat ca, in opinia sa, Dica este obosit si ar fi trebuit sa fie schimbat de Croitoru in repriza a doua. "Dica trebuie odihnit mai mult. Parerea mea e ca in a doua repriza trebuia scos Dica si bagat Croitoru", a punctat Gigi Becali, care considera ca o remiza la Praga ar fi fost valoroasa. "Puteam sa tinem meciul egal. Un 1-1 era valoros in deplasare. Ce, noi nu putem sa batem pe Arsenal, pe Sevilla?
E posibil sa castigam toate cinci meciurile! Nu se pune problema demiterii lui Hagi. Daca pierdem vreo trei meciuri mai trebuie sa-l dea cineva afara? Pleaca el!", a spus Gigi Becali, care s-a aratat multumit de evolutia lui Badoi, folosit fundas dreapta la Praga, si care a apreciat ca V. Iacob, Val. Badea si Surdu mai au nevoie de meciuri pentru a ajunge la un nivel optim. Gigi Becali a vorbit si despre lipsa lui Neaga: "Asa a decis Hagi, n-am ce sa fac, dar o sa fie bun pentru Arad!". (MIG)
SLAVIA - STEAUA 2-1 (1-1)
Au marcat: SENKERIK (13), BELAID (63)
/D. GOIAN (33).
Stadion: "Evzena Rosickeho", Praga; spectatori: 15.723.
SLAVIA: Vaniak - Latka (46 Hubacek), Suchy, Brabec (43 Janda), Drizdal - Krajcik, Belaid (80 Volesak), Tavares, Pudil - Senkerik, Vlcek . Antrenor: K. Jarolim.
STEAUA: Zapata - Badoi, D. Goian, I. Rada, P. Marin - Ov. Petre, Lovin (62 Surdu) - Nicolita, N. Dica, Cristocea (53 M. Croitoru) - V. Iacob (70 Val. Badea). Antrenor: Gh. Hagi.
Cartonase galbene: Volesak (90+1)/ D. Goian (13), Lovin (27), M. Croitoru (88).
Au arbitrat: O. Benquerenca - J. Cardinal,
B. Miranda (toti din Portugalia).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.