Gelozia si sangele din apartament si din masina i-au convins pe anchetatori ca politistul Cristian Cioaca si-a ucis, in noaptea de 29 spre 30 august, sotia. Procurorii nu au cerut magistratilor brasoveni emiterea mandatului de arestare pe numele pol
Gelozia si sangele din apartament si din masina i-au convins pe anchetatori ca politistul Cristian Cioaca si-a ucis, in noaptea de 29 spre 30 august, sotia. Procurorii nu au cerut magistratilor brasoveni emiterea mandatului de arestare pe numele politistului Constantin Cioaca. Acesta va fi cercetat in stare de libertate.

Ipoteza macabra in cazul disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu. Femeia a fost omorata de sotul ei, politist, in urma unei crize de gelozie, deoarece avocata a fost plecata in Dubai cu un ofiter SPP, detasat la trupele de paza ale demnitarilor ONU in Afganistan. Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul General si ofiterii criminalisti din cadrul IGPR au preluat ancheta disparitiei avocatei in propriile maini. Anchetatorii au descins, miercuri, in apartamentul sotului disparutei, Constantin Cristian Cioaca, politist judiciarist in cadrul Sectiei 2 Politie Brasov, iar in urma perchezitiei au gasit indicii care conduc la ipoteza crimei. “Atat in sufragerie pe podea, pe usa si clanta au fost gasite pete de sange. Aceleasi urme au fost prelevate de pe podeaua bucatar iei si a baii. Mai mult, in autoturismul Peugeot 607, apartinand suspectului, au fost gasite pete de sange inchegat. Din locuinta a disparut un cutit cu lama lunga de 25 de centimetri”, ne-au declarat surse din randul anchetatorilor.

A abandonat cadavrul
Din primele cercetari, anchetatorii au ajuns la concluzia ca asasinatul a avut loc in noaptea de 29 spre 30 august, la cateva zile dupa ce Elodia Ghinescu s-a intors dintr-o vacanta petrecuta in Dubai cu un amant. In urma unei discutii in contradictoriu legata de acest aspect, dar si de situatia financiara a familiei, politistul Cioaca a decis sa-i aplice sotiei o “corectie”. Crima s-a petrecut in apartament, in timp ce in-tr-unul din dormitoare se afla copilul minor al celor doi. Dupa comiterea faptei, politistul a invelit cadavrul in doua prosoape de baie, l-a bagat in portbagajul autoturismului, dupa care a demarat in miez de noapte pe drumul care leaga Brasovul de Pitesti. Undeva pe tronsonul Brasov-Bran, intr-o zona cu teren accidentat, asasinul a hotarat sa se descotoroseasca de trupul neinsufletit al sotiei.

Noua ore in ancheta
Politistul a fost ridicat, inca de miercuri dupa-amiaza, si dus la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.