Dupa ce a fost intrebat ce va face daca Gigi Becali va interveni in alcatuirea echipei Steaua Bucuresti, antrenorul Massimo Pedrazzini a raspuns ca "toti vom discuta cine e bine sa joace".

"Prefer sa nu raspund. Daca zic ca voi face eu echipa, se poate spune ca glumesc, daca zic ca face altcineva, iar nu e bine. Toti vom discuta cine e bine sa joace. Vorbim, nu stiu. Domnul Becali mi-a spus sa antrenez, sa gasesc cine e bine sa joace. Dupa aceea, nu stiu. Nu se stie cat va dura aceasta aventura, o zi, o luna, un an", a declarat Pedrazzini.

Tehnicianul italian a afirmat ca nu stie cat va ocupa functia de antrenor la Steaua. "E clar ca echipa este sub presiune si am nevoie doar de liniste pentru meciurile urmatoare. Nicio partida nu e usoara pentru noi si trebuie sa ne dam tot sufletul pe teren. Tot staff-ul cu care am lucrat a ramas. Suntem oameni la care clubul s-a gandit sa faca munca serioasa. Nu se stie pana cand, dar asta nu inseamna cu nu trebuie sa muncim. Nu e un moment usor. Trebuie sa muncim cu seriozitate si cu suflet. Astea sunt gandurile mele si ale staff-ului acum", a precizat Pedrazzini.

Intrebat de eventualele neintelegeri intre fostul antrenor, Gheorghe Hagi, si jucatori, Pedrazzini a declarat: "Pentru mine nu e asa. Am muncit cu Hagi in fiecare zi. Am vorbit si cu jucatorii si nu a fost lipsa de intelegere. A fost lipsa de rezultate si asta ne-a pus in dificultate. Daca echipa a jucat bine si a pierdut, nu e bine. Singurul lucru bun care a ramas dupa meciul de la Praga, este cum a evoluat echipa. Daca un lucru nu a mers bine, trebuie sa remediem. Nimeni nu stie ce se va intampla in viitor. Nu e vorba daca sa fiu principal, deoarece tot profesionist sunt. Daca vine un antrenor mare merg departe afara, nu este nicio problema. Deocamdata vreau sa fac o munca serioasa. Nimeni nu e vinovat si toti jucatorii trebuie sa-si asume responsabilitatea. Mergem mai departe impreuna".

Referitor la o posibila intoarcere a actualului antrenor al echipei Dinamo, Walter Zenga, pe banca Stelei, Pedrazzini a afirmat: "Zenga este antrenorul lui Dinamo acum si cand a venit i-am urat bafta. Eu am avut niste propuneri de la Steaua atunci cand a plecat Zenga, dar mi s-a parut normal sa refuz. Atunci venisem cu Zenga si nu era normal sa raman eu principal. Dupa aceea au mai fost niste discutii, dar nimic concret".

Massimo Pedrazzini a declarat ca acum are o sansa mare ca antrenor. "Pentru o cariera in care am fost mereu antrenor secund, sigur ca este cea mai mare sansa a mea, dar daca m-as gandi numai la asta as porni cu stagul. Raman cu picioarele pe pamant, mai ales ca nu s-au schimbat multe. Important este ca mergem mai departe impreuna. Olaroiu este o solutie, dar nimeni nu poate sti ce se va intampla. Daca se intampla, sa vina Olaroiu, plec fara probleme".
Mediafax