Ziua Bucurestilor a fost sarbatorita, ieri, de toata floarea Partidului Democrat - in frunte cu Elena Udrea - intr--o actiune de plantat pomisori in Parcul Tineretului din Capitala.
Alaturi de sex-simbolul PD si de primarul general Adrie
Ziua Bucurestilor a fost sarbatorita, ieri, de toata floarea Partidului Democrat - in frunte cu Elena Udrea - intr--o actiune de plantat pomisori in Parcul Tineretului din Capitala.
Alaturi de sex-simbolul PD si de primarul general Adriean Videanu, au pus mana pe sapa Vasile Blaga, Elena Basescu, senatorul Cornelia Cazacu, deputatul Anca Constantinescu, Mircea Toader, ex-ministrul Mediului Sulfina Barbu si alti reprezentanti ai PD din structurile locale ale Capitalei. "Sunt invatata cu munca, am capatat experienta pe vremea cand faceam practica, la cules la struguri", si-a laudat Udrea indemanarea.
Spre deosebire de ea, mezina presedintelui Traian Basescu se caznea sa puna pamant peste un lastar plantat. "Am mai sapat, dar acum parca e mai greu", s-a scuzat ea. Sarguinta si abilitatea doamnele democrate - care au venit imbracate sport, dar extrem de elegant - au fost supravegheate cu maxima atentie de angajatii Administratiei Parcurilor, care le-au si pus la dispozitie uneltele.
Elena Basescu Sprijinindu-se in sapa, sobru, Videanu a declarat filozofic: "Participam la o actiune care este in consonanta cu ceea ce isi doresc bucurestenii. Suntem aici sa plantam copaci, care inseamna mult pentru cresterea calitatii vietuirii in acest oras".
Ministrul Mediului, Atilla Korodi, a venit in Parcul Tineretului cu o bicicleta, si i-a oferit edilului un brad in ghiveci, pe care acesta l-a sadit in parc. Dupa jumatate de ora de munca, democratii au facut o poza de grup, apoi s-au retras catre masinile care blocasera parcarea de la Sala Polivalenta.
Invitatiei primarului general de a serba altfel decat cu mici si bere Ziua Bucurestilor au raspuns actorii Alexandru Arsinel, George Mihaita, Mircea Diaconu, Vladimir Gaitan s.a.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.