In fine, trebuie sa fiu intr-un acord total cu presedintele Traian Basescu: desi nu ni-l spune de-a dreptul, ci mai degraba ni-l sugereaza, acesta este, gol-golut, adevarul: in privinta procrearii nationale, noi, cei (inca) activi sexual, ne-am cam l
In fine, trebuie sa fiu intr-un acord total cu presedintele Traian Basescu: desi nu ni-l spune de-a dreptul, ci mai degraba ni-l sugereaza, acesta este, gol-golut, adevarul: in privinta procrearii nationale, noi, cei (inca) activi sexual, ne-am cam lasat pe tanjala. Astfel se face ca "daca azi nu facem nimic pentru inversarea trendului natalitatii", cum just observa presedintele, "numarul populatiei va creste abia dupa anul 2060", cand - adaug eu cu tristete - noi, cei (inca) activi sexual vom fi oale si ulcele. Unde mai pui ca locatarul de la Cotroceni preconizeaza o politica mai deschisa in privinta imigrantilor "dinspre bazinele demografice exterioare UE", ceea ce inseamna ca maine-poimaine s-ar putea sa ne trezim in casele si in paturile noastre cu virili pakistanezi, sri-lankezi, ivorieni, desfasurand "activitati inalt creative" ori cu fratii nostri de peste Prut luandu-ne incestuos, intr-o veselie, nevestele, prietenele si cetatenia.
Ce-i de facut? - vorba lui Cernisevski. Pai, am de facut o propunere decenta: la treaba, prieteni, pentru propasirea demografica a Romaniei libere de prejudecati si democrate!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.