Mourinho a plecat de la Chelsea. Si-a dat demisia prin SMS. S-a saturat sa fie lucrat de Abramovich si Sevcenko...Sunt cateva dintre ideile vehiculate ieri, de mass-media europeana. Realitatea este ca managerul portughez al lui Chelsea a fo

Mourinho a plecat de la Chelsea. Si-a dat demisia prin SMS. S-a saturat sa fie lucrat de Abramovich si Sevcenko...Sunt cateva dintre ideile vehiculate ieri, de mass-media europeana. Realitatea este ca managerul portughez al lui Chelsea a fost demis. Acum, Mourinho asteapta un sac de bani de la miliardarul Roman Abramovich, informeaza bbc.co.uk/hi/russian/uk/newsid.  DEMIS? Chelsea a recunoscut ca relatiile cu fostul antrenor, Jose Mourinho, erau foarte tensionate. Conform sursei citate, Mourinho poate primi 25 milioane lire sterline sau 50 milioane dolari pentru faptul ca a fost demis de la Chelsea. Mai mult, plecarea antrenorului portughez era stabilita inca de dupa meciul cu Rosenborg, din Liga Campionilor. Ultimul care a aflat despre demitere a fost chiar Mourinho. Asta pentru ca Avram Grant si Steve Clarke erau informati despre viitoarele atributii pe care le vor avea in cadrul clubului. "Motivul acestei decizii a fost, dupa parerea noastra, relatiile tensionate care influientau negativ echipa.. Acest lucru a fost confirmat de rezultatul ultimilor meciuri. Noi nu am dorit ca acest lucru sa continue si sa influienteze echipa. Mourinho a antrenat echipa mai mult de trei ani. Pana la expirarea contractului lui cu clubul au mai ramas inca trei. Din partea noastra ar fi corect sa lamurim motivele pentru care a parasit Mourinho clubul. El s-a despartit de club din propria dorinta", declara oficialii de la Chelsea. Cu toate acestea, oficialii Chelsea se contrazic. Pentru ca, daca Mourinho si-ar fi inaintat demisia, juristii ambelor parti nu s-ar mai fi intalnit sa discute detaliile de reziliere a contractului avut de portughez. Mai precis, suma pe care acesta trebuie sa o incaseze de la Chelsea. In acest acord, de reziliere, vor fi puncte care nu vor fi facute public. "Mourinho s-a simtit usurat ca pleaca de la clubul englezesc, deoarece el se simtea presat de sefi si considera ca ei niciodata nu tineau cont de propunerile lui",spune corespondentul BBC in Rusia. "Noi trebuie sa fim recunoscatori pentru lucrul bun , pe care Jose l-a facut la Chelsea. El a fost un antrenor de success, merita un loc in istoria clubului. Noi vom fi bucurosi sa-l vedem la Stamford Bridge in calitate de oaspete al Chelsea, dar si ca antrenor al altei echipe. El va fi primit bine si i se vor acorda toate onorurile pe care el le-a meritat ", se mentioneaza intr-un comunicat de presa emis de Chelsea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.