Morti. Raniti grav, mutilati pe viata, blocuri intregi distruse. Sute de tragedii, o singura cauza: exploziile de gaze. Responsabilitatea, aproape de fiecare data si mai ales in cazurile cele mai grave, soldate cu morti, a cazut pe umerii consumator
Morti. Raniti grav, mutilati pe viata, blocuri intregi distruse. Sute de tragedii, o singura cauza: exploziile de gaze. Responsabilitatea, aproape de fiecare data si mai ales in cazurile cele mai grave, soldate cu morti, a cazut pe umerii consumatorilor. E drept ca instalatiile de incalzire improvizate si prostia au cauzat multe dintre aceste incidente. De aici si pana la a da vina pe victime in aproape toate cazurile e cale lunga.

Cazul de la Zalau, cea mai recenta explozie in care au murit oameni, este unul tipic. Concluzia expertilor romani a fost clara: compania E.ON este de vina, pentru ca, in ciuda reclamatiilor vechi de peste un an, nu si-a reparat conductele. Asta chiar daca privatizarea s-a facut pe un pret infim, dar cu angajamente de investitii cat China. Baietii de la E.ON au adus imediat un expert „independent“, care, bineinteles, i-a scos nevinovati, pe principiul „Turcul plateste, turcul comanda“. In cazul asta, nemtii comanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.