Actionarii producatorului de medicamente Biofarm Bucuresti au aprobat majorarea capitalului social cu 43,15 milioane lei, pana la 101,83 milioane lei, si infiintarea unei societati mixte in Ucraina, a anuntat ieri compania, informeaza NewsIn.Pentru m
Actionarii producatorului de medicamente Biofarm Bucuresti au aprobat majorarea capitalului social cu 43,15 milioane lei, pana la 101,83 milioane lei, si infiintarea unei societati mixte in Ucraina, a anuntat ieri compania, informeaza NewsIn.Pentru majorare vor fi emise maximum 431,55 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei, pretul de subscriere propus fiind egal cu valoarea nominala. Un numar de 4,33 milioane de titluri vor fi emise in favoarea statului roman, reprezentand valoarea terenului atribuit in proprietate exclusiva catre Biofarm. Celelalte 427,21 milioane de actiuni ar putea fi subscrise de catre actionarii existenti la data de inregistrare, pentru pastrarea ponderii detinute in capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.