Observatori au fost delegati Alexandru Popescu si Corneliu Sorescu. Eugen Neagoe, antrenorul gorjenilor, isi doreste ca Pandurii sa nu primeasca gol in partida cu Farul, deoarece este singura echipa din Liga I care nu a primit gol pe teren propriu in
Observatori au fost delegati Alexandru Popescu si Corneliu Sorescu. Eugen Neagoe, antrenorul gorjenilor, isi doreste ca Pandurii sa nu primeasca gol in partida cu Farul, deoarece este singura echipa din Liga I care nu a primit gol pe teren propriu in acest sezon. La randul sau, portarul Farului, George Curca, crede ca in partida de astazi coechipierii sai vor trebui sa-i acorde un plus de atentie lui Liviu Mihai, care s-a transferat sezonul trecut de la Constanta la Pandurii: "Va fi un meci greu pentru ca Pandurii au o echipa buna, au jucatori buni si cedeaza greu puncte acasa. Am castigat la ei in urma cu trei ani, insa de atunci au acumulat experienta in Liga I. Trebuie sa avem grija la toti jucatorii lor, poate cu un plus la Liviu Mihai, el dorind sa evolueze cu o mai mare ambitie pentru ca in trecut a jucat la Farul". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.