Adrian Mutu nu a mai reusit prestatiile bune din ultima perioada si in partida din Cupa UEFA cu Groningen, dar Fiorentina este favorita la calificare dupa ce a obtinut o remiza, scor 1-1, in deplasare. Mutu a fost integralist in echipa lui Pra
Adrian Mutu nu a mai reusit prestatiile bune din ultima perioada si in partida din Cupa UEFA cu Groningen, dar Fiorentina este favorita la calificare dupa ce a obtinut o remiza, scor 1-1, in deplasare. Mutu a fost integralist in echipa lui Prandelli, care s-a vazut condusa la jumatatea pri­mei re­pri­ze, dupa golul marcat de Lovre, dar Fiorentina a egalat in mi­nutul 66, prin Semioli. Presa ita­lia­na a remarcat jocul mai slab facut de in­ter­na­tionalul roman. "Mutu a fost nervos, mult prea nervos. Fe­no­me­nul a fost incapabil intr-o seara nu prea fericita pentru el", a scris site-ul fio­rentinanews.com, care i-a acordat nota 5,5 lui Mutu. "A fost marcat de ultimele ne­reu­site. Si in acest meci a avut cateva ocazii, dar nu a inscris. In final a primit si un cartonas galben", a scris si calciotoscano.it.  STRANIERI. Tot integralist a fost si George Ograraru la Ajax, care a invins cu 1-0, in deplasare, pe Di­namo Zagreb. In schimb, Nicolae Mi­tea nu a fost convocat pentru acest meci. Si Nicolae Soava a jucat toa­te cele 90 de minute pentru Spartak Moscova, in confruntarea de pe te­ren propriu cu suedezii de la Ha­cken, castigata cu 5-0. Florentin Pe­tre a fost doar rezerva la meciul dintre Toulouse si TSKA Sofia, incheiat la egalitate, 0-0, iar Razvan Cocis, ne­refacut, nu a fost convocat de an­tre­norul lui Lokomotiv Moscova pentru partida din deplasare cu Midtjylland, castigata cu 3-1. Cosmin Contra nu a facut parte din lo­tul lui Getafe pentru intalnirea cu Twente Enschede, castigata de spa­nioli cu 1-0.     Rezultate: Litex Loveci - Hamburg 0-1, Lens - Copenhaga 1-1, Spartak Moscova - Hacken 5-0, Larissa - Blackburn 2-0, Leverkusen - Leiria 3-1, Groclin - Steaua Rosie Belgrad 0-1, AEK Atena - Red Bull Salzburg 3-0, Tampere - Bordeaux 2-3, Zenit St. Petersburg - Standard Liege 3-0, Mlada Bo­leslav - Palermo 0-1, Sochaux - Pa­nionios 0-2, Dinamo Zagreb - Ajax 0-1, Hammarby - Sporting Braga 2-1, Brann Bergen - FC Bruges 0-1, Bayern München - Belenenses 1-0, Lokomotiv Sofia - Rennes 1-3, Di­na­mo - Elfsborg 1-2, Hapoel Tel Aviv - AIK Stockholm 0-0, Rabotnicki - Bolton 1-1, Midtjylland - Lokomotiv Moscova 1-3, FK Sarajevo - FC Basel 1-2, FC Sion - Galatasaray 3-2, Artmedia - Panathinaikos 1-2, Sparta Praga - Odense 0-0, Groningen - Fiorentina 1-1, Toulouse - TSKA Sofia 0-0, Aris Salonic - Zaragoza 1-0, Nürnberg - Rapid 0-0, Atletico Madrid - Kayserispor 4-0, Anderlecht - Rapid Viena 1-1, Sampdoria - Aalborg 2-2, Heerenveen - Helsingborg 5-3, Austria Viena - Valerenga 2-0, Everton - Metalist Harkov 1-1, Tottenham - Anorthosis 6-1, Empoli - FC Zürich 2-1, Getafe - Twente 1-0, Aberdeen - Dnepr 0-0, Villarreal - BATE Borisov 4-1, Pacos Ferreira - Alkmaar 0-1. Me­ciurile retur se vor disputa la 4 octombrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.