Ion Craciunescu: "Ovidiu Petre este jucatorul care l-a tradat pe Hagi si la Steaua, si la Timisoara, cind s-a dus la Iancu si s-a plins de antrenor. Jucatorii care fac un asemenea gest se descalifica. Daca esti profesionist nu trebuie sa faci asa cev
Ion Craciunescu: "Ovidiu Petre este jucatorul care l-a tradat pe Hagi si la Steaua, si la Timisoara, cind s-a dus la Iancu si s-a plins de antrenor. Jucatorii care fac un asemenea gest se descalifica. Daca esti profesionist nu trebuie sa faci asa ceva"

Mijlocasul Stelei, Ovidiu Petre, a tinut sa ii raspunda fostului arbitru Ion Craciunescu dupa ce acesta l-a acuzat, intr-o emisiune, ca s-a plans de antrenorul Gheorghe Hagi de mai multe ori, atat la presedintele lui Poli Timisoara, cat si la patronul Stelei, George Becali.

a€žEu nu am vorbit in viata mea cu nici un presedinte, nici macar cu domnul Becali despre vreun antrenor. Nici nu o voi face vreodata. Mai ales despre Hagi, cu care am lucrat in atatea locuri. Cum sa-l critic eu pe Hagi, omul care m-a numit capitan de echipa la Timisoara si si-a pus toata increderea in mine?
sursa:gsp.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.