NISA IN COMUNICAREA BANCARA. Friends Advertising va comunica pentru Libra Bank, banca avand un portofoliu orientat spre oamenii cu profesii liberale. Cei din domeniile medical, juridic, farmacie, arhitectura, contabilitate, dar si domeniul IMM-urilor
NISA IN COMUNICAREA BANCARA. Friends Advertising va comunica pentru Libra Bank, banca avand un portofoliu orientat spre oamenii cu profesii liberale. Cei din domeniile medical, juridic, farmacie, arhitectura, contabilitate, dar si domeniul IMM-urilor vor fi cei carora li se va adresa in special comunicarea celor de la Friends. Agentia va elabora un concept creativ care se va putea declina pe diferite produse destinate liberilor profesionisti, dar si pe produse de retail (carduri, cre­dite, depozite si Internet banking).   BRAND NOU LA TUS­NAD. Florina, un brand de racoritoare care detine locul doi in Bul­ga­ria pe aceasta piata, intregeste de curand portofoliul celor de la APEMIN Tusnad. Din portofoliul celor de la Tusnad mai fac parte produsele "Izvorul Zanelor", "Izvorul ascuns" si Tusnad. Campania de publicitate va incepe in luna septembrie.   PREMII DE LA RUSI. Red Apple de anul acesta, sau MIAF (Moscow International Advertising Festival) cum i s-a spus in primii 16 ani de existenta, este un festival de creatie publicitara des­fasu­rat la fiecare inceput de toamna in Rusia. Anul acesta, Red Apple (13-15 septembrie) a recompensat cu pre­mii cateva lucrari inscrise de agen­tiile romanesti. De la GAV/ Scholtz&Friends a fost premiata o lucrare din campania "Piese originale", conceputa de Gav pentru Daimler Chrysler Automotive Ro-ma­nia. Intitulata "Arici", lucra­rea a castigat la sectiunea "Print and The Outdoor". Starlink s-a intors si ea cu doua premii. Lucr­ari­le cas­ti­gatoare sunt: "Volume" pentru clientul Altipo Construct si "The Sink", pentru clientul Greenpeace Romania.   GOLF IMPLICAT. Cea de-a treia editie a Cupei Henkel de Golf, derulata in scopuri umanitare la Pianu de Sus la 15 si 16 septembrie, si-a desemnat castigatorii. Ma­rele castigator al turneului este Vio­rel Coman, bine-cunoscutul ju­cator de golf, care si-a adjudecat premiul Stroke Play Brut, avand cel mai bun punctaj brut in cele doua zile. Pe categorii, la "Barbati": Categoria I, Premiul I a fost casti­gat de Lucian Viziru, Categoria a II-a, locul I - Iulian Strajan, "La­dies": Locul I - Anca Codrin. Pentru fiecare manevra reusita de jucatori ("birdie" si "eagle"), compania Henkel ofera 100 de kilograme de detergenti. Anul acesta s-au strans 1,7 tone de detergenti care vor fi impartiti intre Spitalul Muni­cipal Sfanta Sofia si Caminul pentru persoane varstnice, ambele din Sebe , judetul Alba.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.