RALIU. Incepand de ieri, la Cluj are loc cea de-a IX-a etapa a Campionatului National de Raliuri al Romaniei, sub titulatura Raliul "Avram Iancu" Ecomax. Lungimea totala a traseului este de 353,06 kilometri, existand 12 probe speciale, care acopera 1
RALIU. Incepand de ieri, la Cluj are loc cea de-a IX-a etapa a Campionatului National de Raliuri al Romaniei, sub titulatura Raliul "Avram Iancu" Ecomax. Lungimea totala a traseului este de 353,06 kilometri, existand 12 probe speciale, care acopera 126,5 km, iar suprafata de rulare este macadammorco. Startul si sosirea au loc la Piata Cipariu din Cluj. In prezent, clasamentul general FIA arata astfel: 1. Bogdan Marisca 62 puncte, 2. Marco Tempestini 53, 3. Dan Gartofan 48, 4. Constantin Aur 31, 5. Daniel Ungur 25, 6. Mihai Leu 20, 7. Bogdan Pitigoi (foto) 17, 8. Catalin Cismaru 17.  HANDBAL. Astazi si maine, la Ramnicu-Valcea se desfasoara Supercupa Europei, turneu care reuneste cele mai bune echipe fe­minine de club de pe Batranul Continent. Este vorba despre Slagelse (Danemarca), cas­ti­ga­toa­rea Ligii Campionilor, Lada Togliatti (Ru­sia), finalista aceleiasi competitii, Oltchim Ramnicu-Valcea, castigatoare a Cupei Cupelor si Zvezda Zvenigorod (Rusia), detinatoarea Cupei EHF. Astazi sunt programate meciurile Slagelse - Zvezda (ora 16:30) si Oltchim - Lada (18:00). Meciul pentru locurile 3-4 si finala vor avea loc maine, la aceleasi ore.  ANGLIA. Potrivit cotidianului portughez Record, Chelsea ii va plati antrenorului Jose Mouinho (foto), care a re­nun­tat la contractul cu gruparea londoneza de co­mun acord cu conducerea, aproximativ 30 de milioane de euro, re­pre­zentand salariul si primele pe care acesta le-ar fi incasat pana in 2010. Suma a fost stabilita joi, cand cele doua parti au negociat timp de sapte ore conditiile des­par­tirii. In acordul de reziliere a contractului este prevazuta o clauza prin care tehnicianul portughez se angajeaza sa nu mai antreneze in Anglia in urmatoarea perioada.  UTA. Fundasul Cosmin Pas­co­vici a declarat ca se antreneaza separat de ceilalti jucatori ai for­ma­tiei aradene si spera ca pana in iarna sa-si gaseasca o noua echipa. "Antrenorul Marius Lacatus mi-a spus ca nu mai intru in vederile sale. Daca pana la iarna nu imi gasesc o echipa care sa-mi ofere un contract mai avantajos decat cel de acum, voi ramane la Arad pana la finalul contractului, adica inca trei sezoane. De aceea nu m-am inteles cu cei de la Farul, pentru ca nu imi ofereau ceea ce doream. Am nevoie de bani pentru baiat, care este in Franta, la tratament", a declarat fotbalistul. Fiul lui Pascovici, De­nis, in varsta de 3 ani, are o tu­moa­re pe creier si a fost operat de mai multe ori.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.