FEMME FATALE- Nunta dementa pe NeVe Ca si cum n-ar fi destule di­vor­turi in Romania, Buzdugan si cu Morar fac "Nunta pe NeVe" la Ra­dio 21. Mai precis, primul reality-show de la noi in care doi oameni se vor casato
FEMME FATALE- Nunta dementa pe NeVe Ca si cum n-ar fi destule di­vor­turi in Romania, Buzdugan si cu Morar fac "Nunta pe NeVe" la Ra­dio 21. Mai precis, primul reality-show de la noi in care doi oameni se vor casatori fara sa se vada si fara sa se cunoasca. S-au gasit deja cinci mirese semifinaliste care vor trebui sa raspunda intrebarilor puse de DeMenti. Una e virgina. Alta a vrut sa-si faca videochat. A treia e Zana de pe Prut. A patra e Femme Fatale. A cincea e Des­teapta. La sfarsitul saptamanii se va alege finalista.   PRESELECTII MRA - Se cauta modele in 26 de orase Agentia de modele MRA incepe caravana anuala de selectii pentru tinerele care au aptitudini de model interna­tional. In perioada 28 septembrie-4 noiembrie caravana va trece prin 26 de orase din tara, unde se vor organiza preselectii pentru fetele de peste 14 ani si peste 1,70 m inaltime. Organizatorii te asteapta nemachiata, cu rochie sau fusta scurta si pantofi cu toc. Doar sa nu ai emotii. Catrinel Menghia (foto) a reusit, poti si tu sa incerci.   BARFE ONLINE- Ciuhulescu, pe pudel.ro Pudel musca din vedete. Sub acest titlu s-a lansat de curand un site destinat amatorilor de barfe. Cei care vor musai sa stie in ce scan­daluri se mai baga vedetele pot intra pe www.pudel.ro. Imagi­nele cu VIP-uri straine sunt luate de la altii, ca doar nu credeti ca le-au pozat paparazii nostri pe Pa­ris Hilton, Pink sau Kylie. De pe la noi doar detalii de la nunta Roxa­nei Ciuhulescu. Deci, neinteresant. Ba chiar dezgustator pe alocuri. "Pudelul" intreaba daca vrem sa-l vedem pe Brad Pitt cu degetul in nas. Ei bine, nu!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.