In loc de antrenamentul la care se asteptau, jucatorii CFR Cluj au disputat aseara un inedit meci de fotbal. Adversari le-au fost reprezentantii factiunii ultras a€žCommando Gruia" si a€žKVSC". Portarul Stancioiu a evoluat

In loc de antrenamentul la care se asteptau, jucatorii CFR Cluj au disputat aseara un inedit meci de fotbal. Adversari le-au fost reprezentantii factiunii ultras a€žCommando Gruia" si a€žKVSC". Portarul Stancioiu a evoluat ca atacant, in timp ce intre buturi a stat a€žcapcaunul" Fabbiani.  DISTRACTIE. Meciurile s-au disputat pe durata a cate 30 de minute. Prima partida, contra a€žCommando Gruia", s-a incheiat cu scorul 5-4 pentru CFR Cluj, iar a doua, in care adversar a fost a€žKVSC", s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Eroul primului meci a fost portarul Eduard Stancioiu, care a jucat atacant si a marcat unul dintre goluri. Celelalte au fost inscrise de Manuel Jose (2), Cadu si Gabriel Muresan. In al doilea joc au punctat Trica si Fredy. Locul lui Stancioiu din poarta echipei CFR a fost luat de Cristian Fabbiani. "Am vrut sa le facem o placere celor din galerie. As vrea ca aceste intalniri sa fie cat mai dese, pentru ca avem acelasi interes. Si noi, si suporterii vrem sa castigam. Sa vada si ei ca este destul de greu fotbalul. M-a surprins Stancioiu, despre care nu stiam ca joaca asa de bine in camp. E un varf bun, poate vom avea nevoie vreodata de el. Fabbiani s-a cerut portar, probabil pentru ca alearga mai putin", a declarat antrenorul Ioan Andone.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.