Tarifele la cazare pe litoral ar putea creste cu pana la 10% in sezonul viitor, daca preturile la utilitati sau la alimente vor inregistra majorari importante in urmatoarele luni, au declarat, ieri, reprezentanti ai agentiilor de turism, hotelierilo
Tarifele la cazare pe litoral ar putea creste cu pana la 10% in sezonul viitor, daca preturile la utilitati sau la alimente vor inregistra majorari importante in urmatoarele luni, au declarat, ieri, reprezentanti ai agentiilor de turism, hotelierilor si ai autoritatilor locale la Bursa de Turism din Mamaia.

Spre deosebire de editiile trecute, anul acesta, Bursa de Turism se desfasoara in mai multe etape, organizatorii impartind litoralul in zone de interes. Dupa Mangalia, in aceste zile se desfasoara Bursa de la Mamaia, organizata de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral, intr-o formula foarte extinsa, cu seminarii, lansari de carte, tururi de litoral si multe petreceri. Apoi, in saptamana viitoare, o manifestare similara se va organiza la Neptun.

La conferinta de presa de ieri, hotelierii au vorbit despre sezonul turistic recent incheiat, despre cat de profitabila a fost vara 2007 si despre tarifele pe care le vor practica la anul. Andrei Trandafir, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, a declarat ca „in mod normal, se are are in vedere o crestere intre 5 si 7%, majora re care se va directiona in special pentru motivarea personalului“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.