Soc in Ghencea! Gica Hagi a demisionat ieri, prima declaratie fiind sugestiva: "M-am saturat! Era o tensiune de nedescris! M-am simtit torturat!". Spre seara, "Regele" a aparut in fata presei, motivandu-si gestul. De fapt, conferinta de presa a lu
Soc in Ghencea! Gica Hagi a demisionat ieri, prima declaratie fiind sugestiva: "M-am saturat! Era o tensiune de nedescris! M-am simtit torturat!". Spre seara, "Regele" a aparut in fata presei, motivandu-si gestul. De fapt, conferinta de presa a lui Hagi a reprezentat un aspru rechizitoriu la adresa patronului Gigi Becali. "Mi-a luat autoritatea, mi-a luat personalitatea, mi-a luat demnitatea!", a spus Hagi, care a mentionat ca nu a primit nici un ban pentru cele patru luni petrecute la Steaua si i-a sugerat lui Gigi Becali sa investeasca suma (n.r. - 200.000 de euro) la centrul de copii si juniori al clubului.
"Am puterea sa spun ca Gigi nu face bine! Nu se opreste doar la antrenor, el continua si distruge si jucatorii! Azi sunt buni, maine nu, poimaine sunt trecuti la Divizia C, apoi sunt declarati transferabili! Steaua a ajuns jucaria lui Gigi! Din pacate, asta e!", a spus Hagi. "Am fost atras intr-o cacealma! Totul a inceput atunci cand era clar ca Steaua va intra in Liga Campionilor. S-a vazut ca se poate obtine performanta, iar eu trebuia sa plec! Poate am fost folosit si pentru a face pace intre suporteri si Gigi, pentru ca sunt iubit in Ghencea. Jucatorii n-au nici o vina, ei au fost prinsi la mijloc. Probabil, ar fi intrat in joc si suporterii, daca era nevoie!", a spus Hagi.
"Eu plec acum, dar nu cred ca e bine pentru Steaua, in viitor, ca relatia antrenor-conducator sa ramana asa. Sper ca, dupa mine, antrenorul sa fie lasat in pace", a mai spus "Regele", care a dat si detalii: "Am trait momente penibile. Sa primesti telefon de sus, sa ti se spuna cine sa intre! Una e sa comunicam, alta e sa ti se impuna ceva si, daca nu faci, esti dat afara!". "Este o zi trista, dar nu pentru ca mi-am dat demisia ci pentru ca omul pe care l-am adus in Ghencea a facut totul sa ma goneasca! Se petrecea prin '87, eu i-am deschis poarta aici si uite ce se intampla acum!", a mai spus Hagi.
"Este o lectie de viata, o palma dura! Daca omul pe care l-ai adus aici ajunge sa te impinga sa pleci... M-a lasat pe mine sa vorbesc, el o sa vorbeasca dupa mine. Am vrut sa vorbesc cu el, l-am sunat si n-a raspuns. Mi-a zis ca-i era jena. A transformat totul, constient, intr-o discutie publica", a mai spus "Regele". "Atunci cand am pierdut, a fost vina mea, cand castigam, era meritul lui Gigi! Multi sunt fericiti acum, le-am facut o bucurie", a acuzat Hagi. "O sa vin la meciuri, o sa ma bucur pentru jucatori. Nu stiu daca, vreodata, voi mai antrena pe Steaua!", a incheiat Hagi.
Gigi il asteapta pe Oli
Chiar inainte de conferinta de presa a lui Hagi, Gigi Becali a declarat ca demisia "Regelui" este un lucru bun pentru Steaua! "Cred ca este mai bine pentru Steaua ca Hagi si-a dat demisia. Si-a dat demisia cu demnitate, nu a vrut sa primeasca nici un ban din contract. Era vorba de vreo 130.000, plus salariul pe ultimele trei luni, asta inseamna cam 200.000! Eu i-am spus sa-mi dea contul, dar dupa ce si-a dat demisia a spus ca nu da nici un cont, pentru ca nu vrea sa primeasca nici un ban! Intrebat daca l-a impins pe Hagi sa-si dea demisia, Gigi Becali a raspuns: "Nu am facut-o intentionat, dar este adevarat ca l-am impins! Dar, Hagi a fost cel care a demisionat, nu a fost demis, va dau cuvantul meu de onoare! Eu i-am creat toate conditiile, am dat noua milioane de euro pentru a achizitiona jucatori in trei-patru luni de zile. Am facut asta pentru a-i crea conditii lui Hagi, insa el nu a avut noroc, pentru ca cei mai importanti jucatori, precum Iacob, Badea, Radoi, Plesan, s-au accidentat. El sustinerea mea a avut, in fata lui Dumnezeu nu a avut!". Gigi Becali a mentionat ca "secundul" lui Hagi, Massimo Pedrazzini, precum si ceilalti membri ai staff-ului tehnic vor ramane la Steaua pana cand la echipa va reveni Cosmin Olaroiu, aflat la Al-Hilal, in Arabia Saudita. Intrebat ce l-ar face pe Olaroiu sa renunte la banii pe care ii castiga in Arabia Saudita si sa revina la Steaua, Gigi Becali a raspuns: "Vine pentru ca ii dau eu ordin sa se intoarca la Steaua!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.