Nicolae Predescu, fiul interpretei de muzica populara Valeria Peter Predescu, este suspectat ca ar fi participat la peste 30 de jafuri armate in Germania.

Purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, R
Nicolae Predescu, fiul interpretei de muzica populara Valeria Peter Predescu, este suspectat ca ar fi participat la peste 30 de jafuri armate in Germania.

Purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Raluca Petrean, a declarat joi ca pe numele lui Nicolae Predescu (40 de ani) a sosit, inca de pe 11 septembrie a. c., un mandat european de arestare in baza caruia acesta a si fost retinut. Subinspectorul a spus ca fiul interpretei de muzica populara Valeria Peter Predescu a fost arestat pentru comiterea a peste 30 de jafuri prin efractie in Germania.

In baza mandatului european, autoritatile germane au cerut extradarea lui Predescu pentru a-l putea cerceta in tara in care a comis infractiunile. Totusi, el nu va fi predat curind germanilor, pentru ca avocatii lui au invocat joi, la Curtea de Apel Cluj, o exceptie de neconstitutionalitate la solicitarea de extradare.

Curtea de Apel Cluj urma, potri-vit Mediafax sa decida vineri daca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la exceptia de neconstitutionalitate invocata joi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.