Putine din cantecele lui pot trece de "cenzura". Dar lui Mihai Mar­gi­nea­nu (foto) nici ca-i pasa. Asa si-a cas­tigat majoritatea fa­nilor: cu amin­tiri din folclorul studentesc, vers
Putine din cantecele lui pot trece de "cenzura". Dar lui Mihai Mar­gi­nea­nu (foto) nici ca-i pasa. Asa si-a cas­tigat majoritatea fa­nilor: cu amin­tiri din folclorul studentesc, versuri deo­cheate si rime... potrivite! "Tru­ba­du­rul mahalalelor", cum a fost su­pra­numit Margineanu, ne arata de ceva vreme si ce este in stare sa in­ter­preteze la petreceri private, gratie in­registrarilor video puse de un che­fliu pe site-ul youtube.com. Spre exem­plu, una "din folclor": "Pai, de s-ar semana si aia/ Cum se seamana pas­taia/ Ai vedea pe aratura/ Doam­ne, numai capete de... sfecla!/ Si-ai vedea femeile/ Ridicandu-si poalele/ Cautand pe aratura/ Doamne, cel mai vajnic cap de... sfecla". Alta, pare-se, tot din folclorul urban: "Ma c.. in fundua€™ curtii/ Galben ca lamaia/ Si c-un somoiog de paie/ Ma stergea Ma­ria". Cam scarbos... Programul con­tinua cu un cantec clasic, "Za­va­laidanga", cu versuri necenzurate. Pu­blicul lui Margineanu vizibil pe in­re­gistrarile cu pricina este unul re­dus, dar pus la patru ace. Camasile scro­bite si rochiile de seara nu i-au im­piedicat pe cei de la masa lui Mar­gineanu sa guste cu pofta din rimele sale. Interpretul insusi re­cunostea intr-un interviu ca "la pe­treceri aceste cantece sunt populare 100%".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.