Competitia “Sex Bomb Gardianul”, in care am pus la intrecere cele mai sexy vedete din Romånia, a luat sfårsit. Din 50 de femei sexy propuse de noi, cåntarete, actrite sau vedete de televiziune, invingatoare a iesit excentrica Loredana, cu nota 9.01 si 4.688 voturi. Desi face parte din garda veche a muzicii usoare romånesti, Lori a stiut mereu sa fie in pas cu timpul, principala sa calitate fiind capacitatea de a se reinventa continuu. Poate fi diva extravaganta sau pustoaica rebela, dar nu ezita dea din solduri si pe jamparale. De asemenea, a reusit cea mai buna reinterpretare a valoroaselor piese semnate Maria Tanase. A inceput sa cånte de la trei ani, iar la 16 ani a cåstigat marele trofeu al Festivalului Mamaia. In 1988, devine cu adevarat celebra datorita piesei “Buna seara, iubito”. In 1993, participa din nou la Mamaia si ia locul I la Sectiunea slagare, cu o piesa semnata de Marius Teicu, „Ce va fi cu iubirea mea“. In acelasi an, debuteaza si in cinematografie, in “A doua cadere a Constantinopolului”. De curånd, a jucat in telenovela “Daria, iubirea mea”, la Acasa TV. Numarul revistei Playboy care a avut-o pe coperta pe Lori s-a våndut in 150.000 de exemplare. Incåntata ca se afla pe primul loc in concursul “Sex Bomb Gardianul”, Lori ne-a declarat ca va primi cu placere premiul oferit de ziarul nostru, acela de a fi director “Gardianul” la una din sedintele speciale: “Ma flateaza foarte mult faptul ca am cåstigat, iar premiul mi se pare chiar inedit. Voi veni la una din sedintele speciale ale ziarului, pe post de director”.

2. Valentina Pelinel
8.73, 8.402 voturi
Este top-model de succes, celebra in Statele Unite, unde a realizat numeroase reclame TV si a fost imaginea mai multor produse. A fost descoperita de Zina Dumitrescu si a prezentat pentru case precum Thierry Mugler, Versace sau Chanel.

3. Andreea Antonescu
8.59, 2.618 voturi
Lumea o cunoaste de cand facea parte din trupa Andre, alaturi de Andreea Balan, aflata un loc mai jos in clasamentul nostru. Formatia care a consacra-t-o s-a destramat, iar Andreea a incercat o cariera solo. A revenit recent cu un nou album.

4. Andreea Balan
8.47, 2.904 voturi
Ex-colega de trupa a Andreei Antonescu a scos patru albume in cariera ei solo, dar spune ca i-ar surade sa cante din nou in Andre.
A pozat si ea de curand in Playboy si este iubita cantaretului Keo.

5. Julia Essenza
8.43, 920 voturi
Julia a debutat in trupa