"Sistemul de Depistare a Copiilor Exploatati" permite agentilor de politie sa faca schimb de informatii care sa ajute la descoperirea infractorilor pe baza unor intelegeri legale. Sistemul a fost creat cu cativa ani in urma de compania Microsoft Cana
"Sistemul de Depistare a Copiilor Exploatati" permite agentilor de politie sa faca schimb de informatii care sa ajute la descoperirea infractorilor pe baza unor intelegeri legale. Sistemul a fost creat cu cativa ani in urma de compania Microsoft Canada, autoritatile canadiene si oficiali din domeniul executiv. Din luna octombrie, Child Exploitation Tracking System va fi utilizat si de Politia romana. "Sistemul ar fi mult mai util daca mai multe tari l-ar folosi la nivel international. S-ar permite un nivel mai ridicat de comunicare", a declarat Zdenek Jiricek, directorul programelor guvernamentale din Europa, Orientul Mijlociu si Africa din cadrul Microsoft, in cadrul unei conferinte de presa, desfasurata la Viena, pe tema combaterii exploatarii sexuale a copiilor pe internet.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.