Laurentiu Tanase a declarat ieri ca va propune, in sedinta de marti a CNSAS, ca audierea inaltilor ierarhi sa fie facuta si in alta parte decat la sediul institutiei. Tanase a indicat Patriarhia ca un loc potrivit pentru audieri, deoarece raspunde si
Laurentiu Tanase a declarat ieri ca va propune, in sedinta de marti a CNSAS, ca audierea inaltilor ierarhi sa fie facuta si in alta parte decat la sediul institutiei. Tanase a indicat Patriarhia ca un loc potrivit pentru audieri, deoarece raspunde si dorintelor exprimate de unii inalti ierarhi. "Ar trebui sa dam dovada de flexibilitate si sa fim de acord cu solicitari de acest gen, altminteri dialogul inceput cu Biserica ar putea intra in impas la nici doua zile dupa intalnirea mea cu Prea Fericitul Daniel", a precizat Laurentiu Tanase, pentru Mediafax. Constantin Ticu Dumitrescu ne-a declarat ieri ca "merge la Patriarhie doar ca sa se inchine ca orice crestin si ca discriminari sau avanteje in CNSAS nu se vor face." Tot ieri, senatorul PRM, Gheorghe Funar, a cerut suspendarea activitatii Colegiului CNSAS pana ce dosarele membrilor sai nu sunt verificate. Funar a depus o cerere in acest sens la Birourile Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului si a cerut formarea unei comisii speciale a Parlamentului pentru verificarea membrilor CNSAS. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.