V-am mai zis de emisiunea aia a lui Cove de pe TVR 1, care se cheama, parca, „Hello, goodbye!" si se petrece la aeroport.

Hai ca o stiti. E aia in care, in afara ca vin si pleaca niste oameni, nu se intimpla absolut nimic. Ei, si, in ultima ei editie, un pusti se despartea, pentru scurta vreme, de maica-sa, ceea ce a prilejuit urmatorul comentariu stupid: „Baietelul a promis ca va creste in doua saptamini cit altii in zece…". Hai, lasa-ma! I-auzi, dom'le, ce a promis! Pai, si ce se intimpla daca, desi a promis ce a promis, nu creste decit cit altii in sapte? Dar daca creste cit altii in unsprezece? Sau - si mai rau! - daca, Doamne fereste, creste exact cit cresc, de obicei, baieteii in doua saptamini? Propun ca, daca se intimpla asa ceva, ala micu' sa fie pus la colt pe coji de nuca si sa nu mai aiba voie la computer timp de doua saptamini, iar lui Cove sa i se taie 30% din salariu.

Va spune ceva numele de „Sport, dieta si-o vedeta"? Ei, na, cum nu? E numele emisiunii pe care-o prezinta, la Prima TV, fata aia, Florentina si nu mai stiu cum.

Am prins si eu o discutie de-a Florentinei cu Alexandru Mironov. O discutie despre sanatate, normal. Cu aceasta ocazie, am aflat ca Alexandru Mironov prezinta el insusi un program tv, la televiziunea Romania de Miine. Ceea ce, drept sa va spun, m-a cam mirat. In primul rind, m-a mirat sa aud ca mai exista televiziunea Romania de Miine.

In al doilea rind, m-a mirat sa aflu ca cei de acolo le permit vedetelor lor sa participe la emisiunile altor televiziuni. Pai, e corect sa faca altii audiente fabuloase pe seama lor? Eu zic ca nu. E inadmisibil chiar. Si, de indignare, o sa plec in vacanta pentru citeva zile.

Ne revedem pe 2 octombrie.

Paaa!