Reprezentativa de rugby a Romaniei ramane fara victorie la Cupa Mondiala, fiind infranta fara dubii de echipa Scotiei, cu scorul de 0-42 (0-21). Pe langa faptul ca jucatorii scotieni au marcat sase eseuri (toate transformate de Paterson), „ciu
Reprezentativa de rugby a Romaniei ramane fara victorie la Cupa Mondiala, fiind infranta fara dubii de echipa Scotiei, cu scorul de 0-42 (0-21). Pe langa faptul ca jucatorii scotieni au marcat sase eseuri (toate transformate de Paterson), „ciulinii” au reusit sa ne marcheze si cel mai rapid eseu la editia din acest an a CM: dupa numai un minut si 16 secunde. De notat ca Romania a mai inregistrat un record negativ: prima partida din istoria participarii sale la Cupa Mondiala in care nu a marcat nici un punct.

Managerul Robert Antonin a apreciat evolutia Romaniei drept mult sub asteptari. „Nu speram intr-o victorie, dar speram intr-un joc bun, mai bun decat cel cu Italia. Scotia ne-a dominat in toate sectoarele de joc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.