Rapidistii au plecat ieri la pranz extrem de increzatori la Nurnberg, toti avand in minte succesele de acum doi ani cu Hertha Berlin si SV Hamburg, doua echipe eliminate de giulesteni din Cupa UEFA acum doi ani. De data aceasta au in fata un adversar
Rapidistii au plecat ieri la pranz extrem de increzatori la Nurnberg, toti avand in minte succesele de acum doi ani cu Hertha Berlin si SV Hamburg, doua echipe eliminate de giulesteni din Cupa UEFA acum doi ani. De data aceasta au in fata un adversar cu o cota ceva mai redusa, FC Nurnberg, un nou antrenor, Cristiano Bergodi, care isi doreste sa repete ispravile lui Razvan Lucescu in C2. "Este un meci foarte periculos pentru noi. Suntem pregatiti fizic si moral. Coman are o problema, dar nu ma plang. Ne pare rau pentru el. Am incredere in Andrade. A aparat doar intr-un meci amical, dar a facut-o bine. Speram intr-un rezultat bun si sa marcam. Fundasii trebuie sa fie atenti, deoarece atacantii lor sunt foarte buni. Cupa UEFA este importanta pentru mine si pentru jucatori. Speram intr-un parcurs lung", a declarat Bergodi ieri, la plecarea spre Germania. Atacantul Ionut Mazilu tragea sperante ca echipa sa va face un pas important spre calificare inca din prima mansa. "Sper sa obtinem un rezultat pozitiv. Se poate transa calificarea de acolo, dar ar fi bine sa ne intoarcem si cu o sansa in plus fata de ei. Nurnberg este o echipa buna, dar de batut. Formatiile din Bucuresti duc greul in cupele europene, deoarece echipele din provincie nu au experienta. Asta e viata", a comentat Mazilu. Atacantul portughez Cesinha, autorul unei ratari uriase in derby-ul cu Steaua, a anuntat ca este descis sa inscrie in Germania. "Este un meci important pentru noi. Trebuie sa muncim mult si speram sa castigam acest meci. Sper sa incriu, deoarece i-am promis antrenorului", a spus Cesinha. Apoi i-a servit drept translator portarului Andrade: "Nu ma asteptam la aceasta situatie, la accidentarea lui Coman. Este o situatie importanta pentru mine", a spus goal-keeper-ul brazilian. "Mergem cu foarte mare incredere la Nurnberg. Cred foarte mult in Cristiano Bergodi, in echipa lui, in baieti, chiar daca lipsesc doi titulari foarte importanti: Coman si Marius Constantin, pe care il consider cel mai bun stoper din Romania si care are o etapa de suspendare. Si sa nu-l uitam pe Lazar! Am mare incredere in cei ce le vor lua locul. Cred ca vom veni cu cel putin un punct. Ne dorim foarte mult sa nu castigam...scuze, sa nu pierdem. Cred foarte mult ca nu vom pierde", a declarat si patronul George Copos. Acesta s-a aratat mandru de faptul ca nemtii de tem de o echipa din Romania. "Ma bucur ca le este frica de Rapid. Iata ca nemtilor le este frica de Rapid, sunt convins ca va iesi un spectacol foarte frumos", a adaugat Copos. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.