Firma de constructii ACED Bucuresti a finalizat constructia unui complex rezidential de 18 vile in zona Mogosoaia, de langa Bucuresti, pentru care a investit sapte milioane de euro, a anuntat, ieri, constructorul. Complexul, denumit Mogosoaia Padure,
Firma de constructii ACED Bucuresti a finalizat constructia unui complex rezidential de 18 vile in zona Mogosoaia, de langa Bucuresti, pentru care a investit sapte milioane de euro, a anuntat, ieri, constructorul. Complexul, denumit Mogosoaia Padure, are o suprafata construita de peste 10.000 de metri patrati si a fost dezvoltat in doi ani, se arata intr-un comunicat al ACED. Suprafata construita a vilelor variaza intre185 metri patrati si 630 metri patrati, investitia totala fiind de circa sapte milioane de euro. ACED mai dezvolta un proiect rezidential de 44 de case in zona IMGB din Bucuresti, pentru care va investi 6,8 milioane de euro. Firma a fost infiintata in anul 1994, avand doar actionari romani, si este specializata in constructia de case, spatii industriale, hale si mobilier de gradina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.