Yves Saint Laurent, Alexander, McQueen si Roberto Cavalli isi prezinta colectiile de toamna - iarna  la Bucuresti, in cadrul unui eveniment caritabil organizat de SofMedica si sustinut de Victoria 46, in beneficiul UNICEF."Sa le oferim un incepu
Yves Saint Laurent, Alexander, McQueen si Roberto Cavalli isi prezinta colectiile de toamna - iarna la Bucuresti, in cadrul unui eveniment caritabil organizat de SofMedica si sustinut de Victoria 46, in beneficiul UNICEF."Sa le oferim un inceput mai bun in viata!" este moto-ul care va reuni pe 27 septembrie, la Palatul Parlamentului, numeroase personalitati din viata politica, diplomatica si de afaceri. Şi aceasta in timp ce pe catwalk vor straluci, pentru prima data in Romania, colectiile unora dintre cei mai mari designeri de moda din lume. Pe parcursul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa liciteze si pentru bijuteriile semnate Ilias Lalaounis, celebrul creator de origine greaca. Devenit cunoscut in toata lume pentru stilul sau unic, modern, dar cu influente ale artei antice grecesti, Lalaounis a primit numeroase premii de-a lungul carierei sale de peste 60 de ani, fiind singurul creator distins de Institutul Francez din Paris.Fondurile colectate vor fi investite in doua mari proiecte: infiintarea primului Departament de Dializa la Domiciliu pentru Copii din Romania, in cadrul Spitalului Fundeni, si transformarea unei maternitati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.