Presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, avertizeaza asupra riscului blocarii legii electorale care va introduce votul uninominal din cauza amendamentelor depuse, in special din partea PSD, apreciind ca s-ar putea ajunge la refer
Presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, avertizeaza asupra riscului blocarii legii electorale care va introduce votul uninominal din cauza amendamentelor depuse, in special din partea PSD, apreciind ca s-ar putea ajunge la referendum. „Cele mai spectaculoase amendamente nu apartin senatorului PRM Gheorghe Funar, acestea sunt doar cele mai numeroase, ci apartin PSD, care propune o schimbare a sistemului electoral convenit“, a declarat, ieri, la Cluj, Cristian Parvulescu. Potrivit acestuia, PSD propune sistemul german, care cuprinde colegii pe lista si colegii uninominale si care ar putea duce la blocarea discutiilor in comisie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.