Miine intra in cinematografe lungmetrajul „Am o slujba naspa rau", un film britanic care le are in distributie pe actritele Oana Pellea si Alexandra Maria Lara.Poliglota Oana Pellea se integreaza cu usurintain Soho Lungmetrajul va putea fi vizionat de vineri, in Bucuresti, la Hollywood Multiplex si Movieplex Cinema Plaza Romania. Scenariul este compus de scriitoarea australiana Jennifer Higgie si bazat pe experientele acumulate de ea pe cind lucra prin restaurante. Ca atare, filmul se concentreaza asupra destinelor a cinci chelnerite care lucreaza intr-un local de mina a doua din Soho. Clientii vin si pleaca, femeile au parte de o puzderie de probleme, fie ca e vorba de prezenta sobolanilor sau de necazuri sentimentale, iar sosirea iminenta a unei vedete de film nu face decit sa precipite evenimentele.

Distributia filmului „Am o slujba naspa rau" este in majoritate feminina, personajele principale fiind Abi (Neve Campbell), Alice (Shirley Henderson), Suzie (actrita de origine romana Alexandra Maria Lara), Madonna (Anna Maxwell Martin) si, nu in ultimul rind, Rita (Oana Pellea). In urma probelor, Oana Pellea a fost preferata de regizorul Oliver Parker unor actrite care au jucat in „Volver" al lui Pedro Almodovar. In lungmetraj, singurul rol masculin notabil este interpretat de Danny Huston, fiul celebrului regizor John Huston, care, de altfel, se afla la a doua colaborare cu Oana Pellea, dupa „Children of Men".

Acesta este cel de-al saselea film al regizorului si scenaristului britanic nominalizat la BAFTA Oliver Parker, care are o cariera consistenta si in calitate de actor. Ambitiile de producator si le va satisface cu lungmetrajul la care lucreaza acum, „St Trinian’s", plin ochi de actori faimosi: Colin Firth, Rupert Everett, Lena Headey, Stephen Fry si Mischa Barton. Nu ca Parker n-ar fi obisnuit cu prezenta, in peliculele sale, a starurilor de lista A: filmul sau „An Ideal Husband" i-a avut in distributie pe Cate Blanchett, Minnie Driver, Rupert Everett si pe Julianne Moore, iar in „The Importance of Being Earnest" a beneficiat de aportul lui Rupert Everett, Judi Dench si al lui Reese Witherspoon.

Una dintre particularitatile saritoare in ochi ale lungmetrajului „Am o slujba naspa rau" este platoul sau de filmare, format din doar doua camere. Temerile regizorului vizau faptul ca, din aceasta cauza, filmul ar fi putut arata unidimensional. Insa nu a fost cazul: spatiul mic tine spectatorul concentrat. Oricum, scenograful a fost prezent la toate filmarile. Restaurantul, plasat intr-un subsol, la indicatia regizorului, sugereaza claustrofobia chelneritelor si reprezinta un personaj in sine.