Circulatia trenurilor metroului bucurestean pe relatia Republica-Dristor 2 va fi modificat incepand de sambata, dupa ora 22:00, pentru modernizarea instalatiilor de control al traficului de pe aceasta magistrala si pentru finalizarea lucrarilor la no
Circulatia trenurilor metroului bucurestean pe relatia Republica-Dristor 2 va fi modificat incepand de sambata, dupa ora 22:00, pentru modernizarea instalatiilor de control al traficului de pe aceasta magistrala si pentru finalizarea lucrarilor la noul tronson, Nicolae Grigorescu-Linia de Centura.

Potrivit SC Metrorex SA, circulatia trenurilor se va desfasura conform unui grafic de circulatie cu intervale de 10-14 minute intre d;oua trenuri succesive.

Prin aceste lucrari se creeaza premizele ca, odata cu punerea in functie a noului tronson, sa se poata reduce intervalul de circulatie dintre trenuri, astfel incat sa se imbunatateasca  gradul de siguranta si confort al serviciilor oferite publicului calator, a adaugat sursa citata.

In cadrul noului grafic de circulatie  vor exista statii unde se vor efectua transbordari ale  calatorilor in trenuri aflate la liniile invecinate, in vederea  continuarii calatoriei.

Informatiile privind modul de circulatie vor fi comunicate in permanenta atat  de catre personalul de conducere a trenurilo,r cat si de catre personalul din statiile de metrou.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.