In perioada 11-14 octombrie 2007 se va desfasura la Palatul Parlamentului cea de-a patra editie a Targului National Imobiliar.Cel mai important aspect al expozitiei imobiliare este prezenta in premiera a unui partener principal din Bulgaria ce va pre
In perioada 11-14 octombrie 2007 se va desfasura la Palatul Parlamentului cea de-a patra editie a Targului National Imobiliar.Cel mai important aspect al expozitiei imobiliare este prezenta in premiera a unui partener principal din Bulgaria ce va prezenta oferte foarte atractive si interesante pentru segmentul "high", dar mai ales pentru segmentul mediu. Vor fi scoase la vanzare case si apartamente de vacanta atat pe litoralul bulgaresc, cat si la munte, cu preturi pornind de la 8.300 euro.Şi in acest an se inregistreaza un numar record de parteneri, printre care Liziera (Partener Oficial Exclusiv), Banca Comerciala Romana, Media City, Euroest, Anchor Grup, Free-Land, Moscopolis, Bulgarian Properties, Planorama, Activ Imob si South Pacific. Oferta imobiliara ce va fi prezentata la Targul National Imobiliar este impresionanta. Expozantii au ocupat in totalitate standurile puse la dispozitie de organizatori.Vor fi scoase la vanzare peste 30.000 de apartamente, 2.500 vile, 500 de case de vacanta, de peste 500.000 mp de terenuri, dar si 100.000 mp spatii industriale si de birouri. Oferta imobiliara cuprinde proprietati in Bucuresti, in cele mai reprezentative zone din tara, dar si din Bulgaria, Cipru, Malta, Italia sau Spania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.