Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, avandu-l pe Razvan Rat integralist si pasator decisiv, a debutat in forta in actuala editie a UEFA Champions League, impunandu-se cu 2-0, pe teren propriu, in fata lui Celtic Glasgow. La finalul unui
Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, avandu-l pe Razvan Rat integralist si pasator decisiv, a debutat in forta in actuala editie a UEFA Champions League, impunandu-se cu 2-0, pe teren propriu, in fata lui Celtic Glasgow. La finalul unui meci dominat cu mare autoritate de ucraineni, antrenorul roman era satisfacut. "Este o victorie foarte importanta si trei puncte necesare. Uneori, pentru a ajunge in faza superioara, trebuie sa castigi toate meciurile de pe teren propriu. Sunt fericit nu doar pentru puncte, dar si pentru prestatie, iar scorul nu reflecta ocaziile avute. Am jucat foarte bine in primele 25 de minute si am avut un fotbal organizat. A fost o legatura foarte buna intre Jadson, Fernandinho si Ilsinho, cu Srna si Rat sprijinindu-i pe benzi. De asemenea, s-au vazut experienta lui Lucarelli si agresivitatea lui Brandao. Am meritat cele trei puncte, iar scorul putea fi 6-2. Le-am cerut jucatorilor sa inscriem repede, pentru ca altfel am fi permis lui Celtic sa aiba controlul balonului si am fi avut probleme", a spus Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.