Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara a decis, in urma cu doua zile, suspendarea contractului de munca al sefului Centrului de Hemodializa, dr. Ovidiu Golea (foto), pe care-l considera incompatibil cu functia pe care o ocupa int
Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara a decis, in urma cu doua zile, suspendarea contractului de munca al sefului Centrului de Hemodializa, dr. Ovidiu Golea (foto), pe care-l considera incompatibil cu functia pe care o ocupa intrucat face afaceri cu propria firma. In luna august, conducerea Spitalului Judetean a inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara o plangere penala in care Ovidiu Golea este acuzat de fals in declaratii, dupa ce medicul a declarat sub semnatura privata ca nu are nici o participare la asemenea firme. In acest mod a eludat prevederile articolului 383 din Legea 95/2006, care stipuleaza ca „exercitarea profesiei de medic este incompatibila cu calitatea de angajat sau colaborator al unitatilor de productie ori de distributie de produse farmaceutice sau materiale sanitare“. Conform datelor de la Oficiul Registrului Comertului Timis, dr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.