Liderul PC Dan Voiculescu a apreciat ieri ca discutiile care au avut loc in aceste zile intre reprezentantii PSD si presedintele Traian Basescu, vor avea efecte negative in planul stabilitatii Romaniei.

In opinia liderului PC, urmat

Liderul PC Dan Voiculescu a apreciat ieri ca discutiile care au avut loc in aceste zile intre reprezentantii PSD si presedintele Traian Basescu, vor avea efecte negative in planul stabilitatii Romaniei.

In opinia liderului PC, urmatoarele saptamani vor fi marcate de un conflict politic continuu si de dezordine, situatie generata pe de o parte de campania pentru europaralementare, iar pe de alta parte de discutiile privind formulele de impartire a Puterii.

"Vor urma saptamani de dezordine politica, de rafuieli si de impartite a Puterii, iar in tot acest timp tara nu va fi guvernata. Se duce o lupta incrancenata pentru aceeasi miza, impartirea primitiva a Puterii, fara nicio legatura cu agenda cetateanului. Rezultatul este subminarea ordinii si a capacitatii de administrare a tarii, intr-un moment in care Romania avea nevoie, poate mai mult ca oricand, de liniste. Motiunea apare asadar ca un catalizator al dezordinii politice. In plus, nu exista niciun interes al parlamentarilor de a vota o motiune de cenzura in acest moment, situatie valabila si in cazul multora dintre reprezentantii PD sau PSD", a declarat Dan Voiculescu.

El a atras totodata atentia ca actiunea DNA impotriva ministrului Justitiei ofera PSD motive suplimentare pentru a darama Guvernul. "Nu pot sa nu observ ca actiunile recente ale DNA coincid suprinzator cu reluarea dialogului dintre presedinte si PSD. Este din ce in ce mai clar ca demersurile lui Daniel Morar impotriva ministrului Justitiei au rolul de a slabi Guvernul", a precizat liderul PC.  

Dan Voiculescu a aratat ca PC refuza sa fie asociat cu lupta inutila si contraproductiva pentru Putere si a subliniat ca partidul sau nu va sustine la nivel parlamentar decit cel mult o formula de guvernare care sa fie alcatuita din specialisti, fara legaturi politice. Dan Voiculescu atrage atentia ca "ne aflam probabil intr-unul dintre cele mai haotice momente din viata politica din ultimii an", aratand ca adversitatea lui Traian Basescu fata de Guven, modul abuziv prin care seful statului isi ataca toti adversarii politici au transformat Romania intr-o tara aproape neguvernata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.