IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si Patriarhul ales al Bisericii Ortodoxe Romane, s-a intalnit marti cu Laurentiu Tanase, membru al Colegiului CNSAS, pentru a clarifica invitarea la audieri a ierarhilor Sfantului Sinod in perioada dina
IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si Patriarhul ales al Bisericii Ortodoxe Romane, s-a intalnit marti cu Laurentiu Tanase, membru al Colegiului CNSAS, pentru a clarifica invitarea la audieri a ierarhilor Sfantului Sinod in perioada dinaintea alegerilor. Intalnirea a avut loc la sediul Patriarhiei Romane, ca urmare a propunerii lui Tanase, potrivit unui comunicat remis ieri presei. Tanase a transmis opinia membrilor CNSAS conform careia „nu se intentioneaza prin audierile si deciziile luate in ultimele saptamani, in cazul unor ierarhi ortodocsi, nici umilirea si nici discreditarea Bisericii, ca institutie fundamentala a culturii si spiritualitatii romanesti, ci aplicarea prevederilor Legii 187/1999“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.