Articolul 1, alineat 3, indice 1, din Ordonanta de Urgenta a Guvernului 43, din 4 aprilie 2002: „Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie conduce Directia Nationala Anticoruptie prin intermediul procuro
Articolul 1, alineat 3, indice 1, din Ordonanta de Urgenta a Guvernului 43, din 4 aprilie 2002: „Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie conduce Directia Nationala Anticoruptie prin intermediul procurorului sef al acestei directii. Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie solutioneaza conflictele de competenta aparute intre Directia Nationala Anticoruptie si celelalte structuri sau unitati din cadrul Ministerului Public”. Dumneavoastra intelegeti ceva? Eu nu.

Recunosc faptul ca nu sunt un expert in legi sau intr-ale juridicului, dar nici procurorul general al Romaniei nu e? Oricat de hulita ar fi, oricat de slab pregatita ar crede-o unii, Laura Codruta Kovesi are o experienta de 12 ani in magistratura. In lumea legilor, pana la urma. Si nici ea nu stie cum sa trateze acest text de lege. Echivoc. Ca toate legile din Romania, de altfel. Pline de portite, pline de intelesuri, sensuri si variante, bune doar de speculat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.