In urmatorii 20 de ani, brandul turistic al Romaniei va fi promovat cu prioritate in Germania, Italia, Franta, SUA, Ungaria si Marea Britanie, conform planului de dezvoltare a turismului, aprobat de Guvern. De asemenea, Master-Planul pentru dezvolta
In urmatorii 20 de ani, brandul turistic al Romaniei va fi promovat cu prioritate in Germania, Italia, Franta, SUA, Ungaria si Marea Britanie, conform planului de dezvoltare a turismului, aprobat de Guvern. De asemenea, Master-Planul pentru dezvoltarea turismului romanesc prevede infiintarea unei noi institutii, Organizatia Nationala a Turismului (ONT), care va prelua de la Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale atributiile de promovare a tarii ca destinatie turistica si elaborare a standardelor in domeniu.
ONT va ramane in subordinea ministerului, dar va functiona condusa in parteneriat public-privat si cu personal contractual.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.