Actionarii dinamovisti, in frunte cu Cristi Borcea, resimt ratarea calificarii in Liga Campionilor. Ei au nevoie de un om care sa acopere gaura din buget si sunt obligati sa apeleze la Tiriac.

Ratarea calificarii in grupele Ligii Campioni
Actionarii dinamovisti, in frunte cu Cristi Borcea, resimt ratarea calificarii in Liga Campionilor. Ei au nevoie de un om care sa acopere gaura din buget si sunt obligati sa apeleze la Tiriac.

Ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor a reprezentat o adevarata lovitura pentru actionarii dinamovisti. Gaura de aproximativ 10.000.000 de euro nu poate fi acoperita asa usor, astfel ca Cristi Borcea si ceilalti conducatori ar vrea “sa se faca frati cu Tiriac pana trec criza”. Daca Nicolae Badea a fost inca de la inceput pentru implicarea omului de afaceri la clubul din Soseaua Stefan cel Mare, Borcea si Turcu “au schimbat macazul” din mers. S-a spus ca, initial, ca ei ar fi dorit intoarcerea lui Giovanni Becali. Starea de sanatate a fostului impresar nu a permis, insa, aceasta mutare.

Tiriac, binevenit doar daca adopta strategia actionarilor
Cristi Borcea si Vasile Turcu risca foarte mult atunci cand incearca sa il aduca pe Ion Tiriac la Dinamo. Este ca si cum s-ar juca cu focul. In cazul in care ar veni la gruparea “alb-rosie”, fostul tenisman va dori sa isi aduca propriii colabo ratori. Astfel, actualii actionari ar putea fi indepartati. Borcea si Turcu spun ca Tiriac este binevenit, dar cu o conditie: sa fie alaturi de ei, nu impotriva. „Ar fi un succes foarte mare pentru noi daca ni s-ar alatura“, a declarat directorul executiv, completat de prietenul sau: “Cum sa nu ne dorim venirea domnului Tiriac? Bineinteles, el va trebui sa se incadreze in strategia actionarilor”.

Cei 5.000 de cumparatori de bilete, speriati de ploaie
Tensiunea de la Dinamo s-ar putea accentua in cazul in care echipa antrenata de Walter Zenga va fi eliminata de Elfsborg din primul tur al Cupei UEFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.