Revista „Aventuri la Pescuit" organizeaza in perioada 20-23 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, Expo Aventuri 2007.

Expo Aventuri 2007 este cea mai complexa manifestare expozitionala dedicata pescuitului sportiv, vinatorii si activitatilor outdoor in general din Romania. Aflat la prima editie, tirgul reuneste, pe o suprafata de peste 1.000 de metri patrati, expozanti din toate colturile tarii si se adreseaza publicului larg, pasionatilor de pescuit si de vinatoare, profesionistilor, dar si companiilor de profil. Astfel, timp de patru zile, pot fi vazute si achizitionate cele mai noi echipamente si instrumente folosite la pescuit si la vinatoare (de la ambarcatiuni la ATV-uri).

Progamul zilnic de vizitare va fi intre orele 10.00 si 20.00, de joi pina simbata, iar duminica de la 10.00 la 16.30. Pe lacul din Parcul Tineretului, pescarii vor avea ocazia sa se intilneasca si sa participe la prezentarile si demonstratiile a trei invitati celebri: Mark Hutchinson, Bill Cottam si Ewaryst Sieleck.