Fostul antrenor al Israelului si fost director sportiv al Chelsea, Avram Grant a devenit noul manager general al clubului patronat de miliardarul Roman Abramovich. Conform site-ului oficial al Chelsea si gazeta.ru, Grant va fi ajutat de Steve C

Fostul antrenor al Israelului si fost director sportiv al Chelsea, Avram Grant a devenit noul manager general al clubului patronat de miliardarul Roman Abramovich. Conform site-ului oficial al Chelsea si gazeta.ru, Grant va fi ajutat de Steve Clark. SURPRIZA. Decizia lui Abramovich, de a-l aduce pe Avram Grant la Chelsea, nu i-a placut deloc lui Mourinho. In varsta de 52 de ani, Grant este un prieten apropiat al lui Abramovich. "Conducerea clubului se bucura ca in persoana lui Avram avem un om competent care, in aceasta perioada grea, poate trece imediat la treaba pentru a-si indeplini obligatiile si de a atinge scopurile propuse de noi", declara un oficial al clubului Chelsea. "Steve este omul lui Chelsea. El isi va juca bine rolul in atingerea succesului. Avram si Steve au parte de toata increderea si sustinerea noastra", considera conducerea administrativa a Chelsea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.