Compania islandeza Askar Capital va aloca pana la 500 milioane de euro, pe termen lung, pentru proiecte imobiliare in Romania. Prima investitie vizeaza dezvoltarea unui complex rezidential in Bucuresti, estimat la 340 milioane de euro.Dupa Capitala,
Compania islandeza Askar Capital va aloca pana la 500 milioane de euro, pe termen lung, pentru proiecte imobiliare in Romania. Prima investitie vizeaza dezvoltarea unui complex rezidential in Bucuresti, estimat la 340 milioane de euro.Dupa Capitala, compania intentioneaza sa se extinda in Timisoara si in alte orase mari din Romania. Askar Capital va dezvolta pe piata locala proiecte de aceeasi natura cu cele derulate in alte tari, investitiile urmand sa se indrepte mai ales catre sectorul imobiliar, dar si spre finantare de proiecte, consultanta de afaceri si management al riscurilor. Compania islandeza deruleaza in prezent proiecte de real estate in SUA, Franta, India si Emiratele Arabe Unite. Reprezentanta din Bucuresti va fi deschisa astazi, fiind al treilea birou deschis, dupa cele din Rejkavík si Luxemburg. In viitor, biroul din Romania va coordona activitatea din Europa de Est a Askar Capital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.