Albalact Alba Iulia va achizitiona un teren de 10.000 de metri patrati in comuna Afumati, de langa Bucuresti, unde va construi un centru logistic, investitia totala fiind estimata la 3 milioane de euro, informeaza un comunicat al companiei. Noul cent
Albalact Alba Iulia va achizitiona un teren de 10.000 de metri patrati in comuna Afumati, de langa Bucuresti, unde va construi un centru logistic, investitia totala fiind estimata la 3 milioane de euro, informeaza un comunicat al companiei. Noul centru logistic, care va fi destinat distribuirii produselor companiei in Bucuresti si in zona de sud-est a tarii, va cuprinde depozite frigorifice de mari capacitati, platforme de incarcare si descarcare, dar si spatii administrative. In total, investitia va fi de 3 mil. euro, 2 mil. fiind alocate construirii si dotarii centrului, iar un milion de euro este pretul de achizitie a terenului. Centrul logistic va fi deschis in vara anului 2008. Albalact a inregistrat in prima jumatate a anului 2007 o crestere cu 76,73% a cifrei de afaceri, comparativ cu primul semestru al anului trecut, ajungand la 74,8 milioane de lei (23,8 milioane de euro). Tot in S1, profitul a urcat de peste zece ori, comparativ cu prima parte a anului trecut, ajungand la 2,18 milioane de euro. Albalact este unul dintre primii cinci producatori de lapte si de produse lactate din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.