Anuntul consilierilor PSD, dat luni, ca vor demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu este un simplu joc politic. Motivul amenintarii cu demisiile - coruptia patronata de primarul general, Adriean Videanu - este unul cat se poate
Anuntul consilierilor PSD, dat luni, ca vor demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu este un simplu joc politic. Motivul amenintarii cu demisiile - coruptia patronata de primarul general, Adriean Videanu - este unul cat se poate de credibil. Legea ii face responsabili pe consilieri, penal si patrimonial, pentru orice hotarare pe care o voteaza si care se dovedeste a fi ilegala. E de inteles, deci, de ce social-democratii din CGMB nu vor sa fie asociati cu actele care ies pe banda din primarie, in favoarea unor „baieti destepti” din PD sau apropiati ai acestui partid.

Ieri scriam de niste asemenea „baieti destepti”, abonati la buzunarul bucurestenilor inca de pe vremea cand Primaria Generala era pastorita de Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.